Werkplaats
afspraak
maken
whatsapp_button.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ons verhaal

Automobielbedrijf De Rijk, een naam die al bijna 60 jaar een begrip is in het Noord Brabantse Etten-Leur en omgeving. En dat is niet zomaar. De Rijk heeft sinds de opening een eigen filosofie waarbij klanttevredenheid voorop staat. Wij richten al onze aandacht op onze klanten, of het nu gaat om het leveren van de juiste auto of het bieden van de beste service, De Rijk Auto wil dat haar klanten en medewerkers zich prettig voelen. Wij willen dat onze klanten en medewerkers zich prettig voelen, zodat we een duurzame klanttevredenheid kunnen garanderen.

Om dit te bewerkstelligen zijn wij sinds 2007 o.a. aangesloten bij ‘Bosch Car Service’. Deze Europese organisatie beschikt over een netwerk met het oog op professionele reparaties en onderhoud aan alle automerken en typen auto ‘s. Hiervoor hebben wij de beschikking over de modernste test- en uitleesapparatuur van Bosch.

Mede doordat we aangesloten zijn bij Bosch Car Service, kunt u ook bij ons terecht voor het repareren en onderhouden van uw lease- of bedrijfsauto.

Wij kunnen u een vakkundige service garanderen. Deze klanttevredenheid uit zich met ruim 1000 beoordelingen in ons rapportcijfer, een mooie 9.6. Met het oog op de toekomst, besparen we energie en verlagen de CO2 uitstoot van ons en uw auto. Wij worden jaarlijks beoordeeld en zijn in het bezit van het Erkend Duurzaam certificaat.

Kom vrijblijvend bij ons langs. Onze medewerkers zijn kundig en enthousiast en heten u van harte welkom. Graag maken we tijd voor u vrij, onder het genot van een bakje koffie of thee. Niets is voor ons te gek.


 

Bent u op zoek naar een occasion? Onze showroom staat vol met kwaliteitsoccasions naar uw wens. Staat er niet bij wat u zoekt? Dan zoeken wij met u mee naar de gewenste auto. We denken met u mee, geven gericht advies en begeleiden u in het hele aankooptraject. 

De aankoop van een occasion stopt niet bij het overhandigen van de sleutels. Persoonlijke nazorg is net zo belangrijk. Wij verkopen elk merk en typen auto ‘s met garantie. Stap onze showroom binnen en ervaar onze persoonlijke benadering bij uw zoektocht.

Gallery Image 0
Persoonlijk
Gallery Image 1
Ervaren
Gallery Image 2
Betaalbaar

De juiste occasion voor u

Bent u op zoek naar een occasion? Onze showroom staat vol met kwaliteitsoccasions naar uw wens. Staat er niet bij wat u zoekt? Dan zoeken wij met u mee naar de gewenste auto. We denken met u mee, geven gericht advies en begeleiden u in het hele aankooptraject. De aankoop van een occasion stopt niet bij het overhandigen van de sleutels. Persoonlijke nazorg is net zo belangrijk. Wij verkopen elk merk en typen auto ‘s met garantie. Stap onze showroom binnen en ervaar onze persoonlijke benadering bij uw zoektocht.

Gallery Image 0
Jeroen van Dongen

Directeur

Gallery Image 1
Thom van der Weele

Verkoop manager

Gallery Image 2
Sem de Jong

Verkoopadviseur

Gallery Image 3
Melle Delcroix

Service adviseur

Gallery Image 4
Edwin van den Berg

Chef werkplaats

Gallery Image 5
Henk Kouters

Eerste monteur & APK Keurmeester

Gallery Image 6
Boy Kerstens

Monteur

Gallery Image 7
Rik Otten

Eerste Monteur & APK Keurmeester

Gallery Image 8
Petra Haazebroek

Administratie

Gallery Image 9
Lian van Wijk
Interieur verzorging
Gallery Image 10
Dennis van Dongen
Marketing & Communicatie
prev.svg
next.svg
Morgen Internet � Zorgeloos Light website