Werkplaats
afspraak
maken
whatsapp_button.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Service voor Roosendaal e.o.

Automobielbedrijf De Rijk, een naam die al bijna 60 jaar een begrip is in het Noord Brabantse Roosendaal en Etten-Leur. En dat is niet zomaar. De Rijk heeft sinds de opening een eigen filosofie waarbij klanttevredenheid voorop staat. Wij richten al onze aandacht op onze klanten, of het nu gaat om het leveren van de juiste auto of het bieden van de beste service, De Rijk Auto wil dat haar klanten en medewerkers zich prettig voelen. Wij willen dat onze klanten en medewerkers zich prettig voelen, zodat we een duurzame klanttevredenheid kunnen garanderen.

Om dit te bewerkstelligen zijn wij sinds 2007 o.a. aangesloten bij ‘Bosch Car Service’. Deze Europese organisatie beschikt over een netwerk met het oog op professionele reparaties en onderhoud aan alle automerken en typen auto ‘s. Hiervoor hebben wij de beschikking over de modernste test- en uitleesapparatuur van Bosch.

Mede doordat we aangesloten zijn bij Bosch Car Service, kunt u ook bij ons terecht voor het repareren en onderhouden van uw lease- of bedrijfsauto.

Wij bieden diverse services aan, zoals:

  • Onderhoud aan uw auto
  • Autoreparaties
  • APK Keuring
  • Schadeherstel
  • Etc.

Kom vrijblijvend bij ons langs. Onze medewerkers zijn kundig en enthousiast en heten u van harte welkom. Graag maken we tijd voor u vrij, onder het genot van een bakje koffie of thee. Niets is voor ons te gek.


 

 

De aankoop van een occasion stopt niet bij het overhandigen van de sleutels. Persoonlijke nazorg is net zo belangrijk. Wij verkopen elk merk en typen auto ‘s met garantie. Stap onze showroom binnen en ervaar onze persoonlijke benadering bij uw zoektocht.

Gallery Image 0
Persoonlijk
Gallery Image 1
Ervaren
Gallery Image 2
Betaalbaar
Morgen Internet � Zorgeloos Light website